Een abonnement nemen op ondergoed, is dat mogelijk?

Als man weet je dat het belangrijk en fijn is om regelmatig nieuw ondergoed aan te schaffen. Ondergoed verslijt namelijk erg snel door zweet en ondanks dat je ondergoed goed kan wassen, kan het onhygiënisch zijn om ondergoed te lang te gebruiken. Daarom word het ook aangeraden om elke maand nieuw ondergoed aan te schaffen zodat je een tijdje vooruit kan. Niet iedereen ziet het zitten om elke maand nieuw ondergoed aan te schaffen en dat heeft verschillende redenen. De een heeft het geld er niet voor en de ander heeft geen tijd om elke maand opnieuw aankopen te doen. Gelukkig is daar een oplossing voor bedacht en dat is een abonnement op ondergoed. 

 

Hoe werkt een ondergoed abonnement?

Wanneer je een abonnement bij een ondergoedverkoper wilt afsluiten dan is het natuurlijk belangrijk dat je weet hoe het werkt. Als je een abonnement afsluit, wat al voor enkele euro’s per maand kan doen, dan krijg je maandelijks nieuw ondergoed thuis gestuurd. Je hoeft hier dus vrijwel niets voor te doen want na het abonneren wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven. Dit houdt in dat je zelf geen ondergoed meer hoeft te bestellen via het internet of daarvoor naar een winkel moet gaan. Dit bespaart je op de lange termijn erg veel tijd. 

 

Wat voor ondergoed kan ik verwachten?

Natuurlijk wil je ook weten wat voor ondergoed je krijgt als jij een abonnement op ondergoed neemt. Helaas is dit erg moeilijk te bepalen aangezien dat verschilt per aanbieder. Zo is het bij de ene aanbieder mogelijk om Bjorn Borg boxers te bestellen en bij de ander kan je weer terecht voor het bestellen van Calvin Klein ondergoed. Houd er wel rekening mee dat de prijs per merk verschilt, maar dat is natuurlijk logisch.

 

Wat kost een gemiddeld abonnement?

Zoals je inmiddels al weet verschilt de prijs per merk, maar de prijs is uiteraard ook afhankelijk van nog een aantal andere zaken. Zo verschilt de prijs ook per aanbieder en het soort abonnement dat je neemt. Het is dus verstandig om er rekening mee te houden dat de prijs aardig snel kan oplopen als je meerdere onderbroeken maandelijks wilt ontvangen. Naast dat het maandbedrag hoger zal zijn, heb je er ook niet veel aan. Na een jaar heb je dan tientallen onderbroeken waarvan het grootste gedeelte nog lekker zit en hygiënisch is. 

 

Geef een reactie